O nama

Centar za estetsku stomatologiju i implantoprotetiku

Dobrodošli na internet stranice Stomatološke ordinacije "Simić Dent". Ordinacija je opremljena najsavremenijom opremom koja u ovom trenutku spada u najrenomiranije proizvođače stomatološke opreme u svijetu.

Ordinacija broji nekoliko hiljada registrovanih pacijenata i jedino čemu se teži jeste njihovo zadovoljstvo poslije izvršenih stomatoloških usluga. Zbog toga smo im na raspolaganju 12 sati dnevno, a obezbjeđen je i prevoz za teško pokretna i starija lica.
Takođe, obezbjeđen je smeštaj za pacijente koji dolaze iz inostranstva i kojima je potreban duži vremenski period do završetka usluge. O ovim uslugama saznajte više na stranici dentalni turizam.
Ispred ordinacije se nalazi i parking, da lako isplanirate vrijeme posjete i zadržavanja. Ono što nas izdvaja od drugih ordinacija jeste najbolji odnos između kvaliteta stomatoloških usluga i cijene.
U ordinaciji pored zaposlenih stalnih ljekara i stomatoloških asistenata rade i ljekari konsultanti iz oblasti ortopedije vilica, oralne hirurgije i implantologije.
Zubarski instrumenti imaju veliku brzinu okretaja, te amortizere koji ublažavaju vibracije i smanjuju bol pri stomatološkom zahvatu. Sve zahvate vršimo u analgeziji (bezbolno), te u liječenju upotrebljavamo najmodernije metode i materijale.

STRUČNI TIM

Stalno stručno usavršavanje, nabavka novih, savremenih materijala i opreme, naše su obaveze kako bismo i dalje zadržali visoku kvalitetu usluge i zadovoljne pacijente. Naći ćete nas uvijek u dobrom raspoloženju spremne da vas saslušamo i na najbolji mogući naćin riješimo vaš problem.